Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya

TramitaTu

TramitaTu és la primera plataforma online de tràmits tècnics administratius per l'obtenció de llicències municipals. T’ajuden en l'obtenció de tots els permisos, llicències i autoritzacions indispensables abans de l'obertura, ampliació o reforma de locals on estigui previst desenvolupar-hi qualsevol activitat econòmica.

És una web d'assessorament, descàrrega de documentació i instruccions d'ús dirigida bàsicament a comerciants, emprenedors i empresaris. Us acompanyen durant tot el procés, d'una forma àgil i econòmica, per assolir amb èxit l'obtenció dels vostres permisos i poder dedicar més temps al vostre negoci.

Llicències ambientals o d'activitat, canvis de titularitat, llicències de guals, rètols o terrasses... estan regulades a partir d'Ordenances Municipals, Decrets de la Comunitat Autònoma o Lleis Estatals, és per això que abans d'iniciar la contractació del tràmit, us ofereixen un Informe Previ Gratuït exclusiu pel vostre negoci, comprovaran que no existeix cap afectació urbanística o suspensió de llicències en el vostre local i us en faran arribar un informe detallat.

 

ASSESSORAMENT GRATUÏT: No tens Local? T’assessoren dels requisits que ha de complir en funció del teu negoci i localitat.

INFORME PREVI GRATUÏT: Tens local? Primer et garanteixen la viabilitat del tràmit.

 

Per a sol·licitar més informació podeu visitar la pàgina de TramitaTu o accedint al següent FORMULARI.