Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya

N-ICE

Empresa d’esdeveniments que ofereix la seva experiència per convertir en realitat el fet de poder gaudir d’una pista de gel. A continuació poder veure la seva oferta:

Pistes de gel natural

Lloguer de pistes de gel (instal·lació i servei tècnic 24 hores).

Lloguer, gestió i explotació de pistes de gel.
 Projecte claus en mà: tarima per anivellar el sòl, carpa, il·luminació, so, mobiliari, taquilles, comunicació, projecte elèctric ...

Ofereixen lloguer o venda de pista de gel de qualsevol dimensió, que s'adapti a l'espai de què disposa al seu pressupost.

Amb la seva experiència li assessoren sobre quin tipus d'esdeveniment és el més adequat per a les seves necessitats. Valoraren l'entorn, la població activa, l'impacte econòmic, i el lloc on es vulgui instal·lar la pista de gel, per dissenyar el millor esdeveniment per a la seva ciutat, centre comercial, associació de comerciants, parc temàtic, etc ...

Un altre tema important a tenir en compte és valorar la viabilitat del projecte des del punt de vista:

-Tècnic (muntatge, pes que suporta el sòl on instal·lar la pista, potència elèctrica necessària, aigua, ...)

-Econòmic (previsió de patinadors durant l'esdeveniment, patrocinadors, costos generals, inversors, ...)

-Projecte tècnic (documentació tècnica, permisos ajuntament, certificats instal·lació, ...)

Pistes de patinatge artificials i ecològiques

Un nou concepte de diversió, les pistes de patinatge sintètiques. La revolució a les pistes de patinatge, l'alternativa a la teva pista de gel. Un producte amb una infinitat d'oportunitats.

Diferents mides, formes, colors ... A l'exterior o l'interior, en terrats, en teatres, pistes cobertes i descobertes. En deserts, platges, al camp ... Les pistes N-ICE s'adapten totalment a les necessitats i desitjos del client.

Mínima inversió inicial, llarga durada, reduït manteniment, mínims costos d'instal · lació, baix consum d'aigua i d'energia.

Tobogan de gel i tobogans sintètics

Ha pensat en una cosa nova per diferenciar de les altres pistes de gel?

El tobogan de gel és una alternativa complementària a la pista de gel que usant la mateixa maquinària de fred permet gaudir als més petits de lliscant pel gel a gran velocitat. Oferim l'estructura i tobogan de diferents mides segons les necessitats. També ofereixen tobogans amb superfície sintètica o ecològica...

ACCESSORIS: venen, lloguen i instal·len les pistes completament equipades. Subministren tots els complements necessaris per posar la instal · lació en funcionament (patins per llogar, màquines de neteja, esmoladora de patins, bancs, taquilles, etc.) Ofereixen tot el suport tècnic i formació necessària per tal que la pista o tobogan sigui tot un èxit.

Per a sol·licitar més informació, poden accedir al següent FORMULARI.