Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya

FICC

Fons d’Imatges del Comerç de Catalunya, un projecte ambiciós que des de l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya hem estat treballant per crear un Atlas Visual del Comerç Català, que serà a l’abast de tothom a la xarxa d’Internet. En aquest projecte participa el fotògraf Esteve Vilarrúbies, director del FICC, i participarà la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i l’Arxiu Nacional de Catalunya.  

Volem que les noves tecnologies ajudin a preservar la memòria històrica del nostre comerç. Les imatges del FICC constituiran en un futur un Fons d’alt valor històric i social de la realitat comercial de Catalunya. 

 

QUINS AVANTATGES suposa pels comerciants estar present en el FICC? 

- Que l’establiment tingui presència a Internet a un baix cost en un entorn innovador, diferenciador i fent una clara aposta de futur per les noves tecnologies, en un mon comercial cada vegada més competitiu.. La qualitat fotogràfica del FICC és el millor aliat per oferir el vostre establiment a la xarxa i presentar el vostre catàleg de productes.    

- Que l’establiment formi part de les imatges a preservar de la memòria històrica del nostre comerç. Des d’una perspectiva històrica, les imatges d’establiments que formaran el Fons d’Imatges del Comerç de Catalunya, seran les millors targetes de presentació que perduraran on quedarà reflectida la idiosincràsia i la qualitat del nostre comerç.

 

Per a sol·licitar més informació, poden accedir al següent FORMULARI.